Home » Jutawan Book

Jutawan Book

PERHATIAN: Kepada sesiapa yang inginkan kejayaan dan mahu menjadi jutawan dalam masa 2-3 tahun….

Eksklusif: Rahsia Jutawan Muda Terbongkar!
Pelajari Rahsia, Strategi & Tips Peribadi Bagaimana Saya Menjadi Jutawan Hanya dalam Masa 8 Bulan pada Usia 21 tahun!

2-0

Daripada: Dato’ Seri Mahadi BZ
Lokasi: Kuala Lumpur, Malaysia

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia,

Mungkin ada yang mengenali saya ataupun tidak, biar saya memperkenalkan diri saya terlebih dahulu. Nama saya D.S. Mahadi Badrul Zaman, tiada apa-apa pada mulanya. Jika tidak berani berubah, barangkali sekarang saya hanya orang biasa sahaja.

Namun, saya berani berubah dan kini berjaya menjadi jutawan muda pada usia saya 21 tahun hanya dalam masa 8 bulan. Di Malaysia, saya merupakan pemilik termuda kereta mewah jenama Jaguar dan pernah memenangi pelbagai anugerah termasuklah Top CEO Award 2004, Youngest Million Dollar Producer, Youngest Agency Manager (CIMB) dan lain-lain anugerah.

Kisah kejayaan saya juga pernah dipaparkan dalam Berita Mingguan, Dewan Masyarakat, Majalah Kosmo, Majalah Remaja, Berita Harian, Maskulin, Harian Metro, rancangan Idola, Bara Gemilang, The Breakfast Show dan lain-lain media masa dan elektronik.

 

SKM_C364e15060413510_0001111

TOTposter[1]
 

newspaper scan-01-email newspaper scan-02-email newspaper scan-03-1-email newspaper scan-03-2-email
articles1

Bayangkan anda juga boleh mengecapai kejayaan dan status jutawan seperti saya!

Bukan tujuan saya untuk menunjuk-nunjuk kejayaan saya tetapi untuk membuktikan kepada anda bahawa sememangnya saya adalah seorang jutawan yang benar (“a real millionaire”).

Mahadi sememangnya seorang “Coach” millionaire yang sangat bagus. Beliau benar-benar menolong dan membimbing saya dalam menjadi seorang jutawan. Dan dalam “Jutawan Muda & Sifu”, beliau telah memberi kesemua rahsia kejayaannya – yang saya kira cukup berguna, mudah dan amat praktikal!

Syed, Subang Jaya.

Memperkenalkan eBook Jutawan Muda & Sifu edisi 2012 yang dikemaskinikan dan terbaru!

Pada tahun 2007, saya telah menulis sebuah buku bertajuk “Jutawan Muda & Sifu” untuk berkongsi kisah saya, rahsia kejayaan saya dan bagaimana anda juga boleh menjadi jutawan seperti saya. Tujuan saya menulis buku ini hanyalah satu – untuk melihat anda berjaya dan menolong anda menjadi jutawan seperti saya.

Buku tersebut sangat laris di pasaran dan sudah habis terjual lebih daripada 10,000!

Kini, saya telah mengemaskinikan buku “Jutawan Muda & Sifu” dan mengambil keputusan untuk menerbitkan buku ini dalam bentuk eBook sahaja supaya lebih ramai yang dapat mempelajari rahsia kejayaan saya.

Maka, lahirlah eBook “Jutawan Muda & Sifu” yang terbaru edisi 2012.

Mengapa anda perlu membaca eBook ini?

Jika anda:

  • Seorang yang bersemangat tinggi dan dahagakan kejayaan
  • Seorang yang inginkan seorang “mentor” jutawan
  • Seorang yang mahu mengubah kehidupan menjadi lebih baik.
  • Seorang yang ingin menjadi senang dan kaya raya
  • Seorang yang ingin menjadi jutawan

Pendek kata, jika anda ingin mengubah kehidupan anda menjadi lebih baik dan ingin berjaya dalam hidup anda, eBook ini mungkin dapat membantu anda.

Hanya ada SATU sebab utama kenapa anda perlu membaca eBook ini.

eBook ini bukan sekadar menyajikan maklumat, teori, dan pengalaman, tetapi eBook ini menyeru supaya anda lebih praktikal untuk mencapai kejayaan. LEBIH PRAKTIKAL!

eBook “Jutawan Muda & Sifu” ini memang sangat menarik dan berguna untuk saya. Setiap bab diselit dengan cerita yang cukup memberikan inspirasi, ditambah dengan pelan tindakan dan juga pesanan istimewa daripada Mahadi. eBook in adalah yang terbaik saya pernah jumpa!

Firdaus, Melaka.

Apa yang anda akan pelajari dalam eBook ini?

Di dalam eBook ini, antara perkara-perkara yang anda akan belajar adalah:

Bab 1: Aku dan Kehidupan

Permulaan kisah saya yang penuh dengan liku-liku cabaran dalam mengecapi impian saya untuk menjadi “somebody” dalam dunia ini dan bagaimana saya mengatasi cabaran dan dugaan tersebut dengan hanya berani berubah.

Bab 2: Sifu kepada Sejuta Orang Pengikut

Betapa pentingnya seorang mentor dan kisah bagaimana seorang “Sifu” menolong saya mengubah kehidupan saya menjadi lebih baik dan bermakna.

Bab 3: Bertanggungjawab, Optimis dan Sentiasa Bersedia

Anda akan pelajari 3 kualiti yang anda wajib miliki jika mahu berjaya, 3 Tonggak asas kepada Tujuh Soalan Kejayaan (TSK) dan Tujuh Soalan Kejayaan (TSK) yang mesti anda jawab dengan penuh keyakinan jika ingin berjaya.

Bab 4: Prinsip Asas Kejayaan

4 Prinsip Asas Kejayaan yang saya guna dalam hidup saya dan bagaimana untuk menangi rasa takut (“overcome fear”) dalam kehidupan seharian.

Bab 5: Aktifkan Tenaga Anda

Bagaimana memulakan hari hebat anda dengan meningkatkan tenaga, 6 langkah yang saya gunakan untuk meningkatkan tenaga saya, bagaimana mengelakkan tenaga negatif daripada merosakkan hari anda dan bagaimana menemui dan menjelajah kuasa sebenar anda yang tersembunyi!

Dan lain-lain lagi….

Cukup banyak ilmu yang saya akan berikan dalam kandungan eBook ini yang mengandungi 11 Bab dalam 212 mukasurat.

eBook in bukan sahaja menyajikan teori, teknik, pengalaman dan rahsia saya; Malah, di setiap bab, terdapat
Pelan Tindakan (“Action Plan”) untuk anda lakukan supaya anda dapat mempraktikkan apa yang anda pelajari.

Berapakah harga eBook ini?

Terus-terang saya akan beritahu bahawa buku original “Jutawan Muda & Sifu” ini sebenarnya berharga RM120 pada asalnya. Jika anda memiliki buku original “Jutawan Muda & Sifu”, anda boleh lihat di belakang buku tersebut harga sebenarnya.

Tetapi untuk eBook “Jutawan Muda & Sifu” ini, harganya bukanlah RM120, tetapi hanya RM40 sahaja.

Buku ini mungkin agak mahal bagi anda, tetapi cuba bayangkan jika anda melabur RM40, anda mungkin akan dapat pulangan yang jauh lebih hebat daripadanya? Saya berani “guarantee” jika anda praktikkan apa yang terkandung dalam ebook ini, anda pasti akan menjadi seorang jutawan. Tidakah anda merasakan pelaburan tersebut sangat berbaloi?

Untuk menolong anda lagi, saya akan sertakan Bonus Rahsia Istimewa untuk anda jika anda order sekarang.

Jangan ditunggu lagi, order eBook “Jutawan Muda & Sifu” anda SEKARANG berserta Bonus Rahsia Istimewa Anda!

Picture4

ordernow
Klik butang “Order Now” di atas sekarang untuk membuat pesanan!

Jumpa anda di Puncak Kejayaan!

mahadi2

P.S: Jika anda masih teragak-agak untuk membuat keputusan, ingatlah bahawa orang yang berjaya ialah orang yang mengambil tindakan. Take action now!

P.S.S: Bonus Rahsia Istimewa untuk eBook ini hanyalah untuk masa terhad sahaja! Order sekarang juga sementara harga masih rendah sebelum saya menaikkan harga eBook ini nanti…